miercuri, 30 ianuarie 2013

CUM CUMPARComanda online:
Scrieti datele dumneavoastra de contact, numarul si codurile produselor pe care doriti sa le comandati, adresa de livrare (cu cod postal), precum si mijlocul de transport: posta / curier.

Efectuarea platii:
Plata se face ramburs, in momentul receptionarii bijuteriei prin intermediul Postei Romane/Curierului.

Modalitati livrare:
Livrarea se face, in aceeasi zi cu comanda, cel mai tarziu in ziua urmatoare.
Trasportul este asigurat atat prin Posta Romana datorita preturilor acceptabile aproximatic 10ron/colet, dar se poate la cerere si prin curier rapid cost 25ron/colet
Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.
Toate constatarile referitoare la integritatea coletului, se vor face in prezenta agentului curierului prin intocmirea unui proces verbal constatator. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.
Pentru siguranta bijuteriilor acestea sunt amabalate in cutii si foli de protectie.

Politica de returnare:
Produsele achizitionate online se pot returna conform O.G. 130/2000. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare/pastrare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
Returnarea bijuteriilor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 5 zile lucratoare de la renuntarea la produs, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.
Se va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii avizarii de renuntare. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Informatii privind garantia bijuteriilor terapeutice:
Va recomandam sa feriti bijuteriile de lovituri, sa deschideti cu delicatete bratarile, cerceii, colierele, lanturile etc. Bijuteriile se vor da jos obligatoriu inainte de culcare, inainte de a face baie, de a spala vasele sau inaintea altor activitati similar, in care bijuteriile ar veni in contact cu apa, detergentii, produse cosmetice si chimice, pentru a evita dezlipirea partilor (pietre pretioase si semipretioase, cristalele de zirconiu, stasuri) si uzura partilor care contin piele naturala sau alte materiale!
Bijuteriile care contin parti din cauciuc isi pierd elasticitatea daca intra in contact cu spray-urile cosmetice sau cu orice alt produs petro-chimic. Materialele de natura organica, perle, corale, scoici, sidef, sunt sensibile la produsele cosmetice si petro-chimice. Bijuteriile cu pietre semipretioase, colierele nu se vor purta in timpul somnului, pentru a evita deteriorarile.
Feriti bijuteriile de accesul copiilor mici. Bijuteriile se vor da jos obligatoriu inainte de a lucra cu diverse substante chimice, pentru a nu-si schimba culoarea si pentru a nu se deteriora stratul de suprafata. Udarea puternica cu apa, acetona sau alte lichide va duce la dezlipirea pietrelor. De asemenea, nu folositi parfumuri sau spray fixativ in vecinatatea bijuteriilor. Nu indesati toate bijuteriile intr-un singur sertar, pastrati-le separat. Bijuteriile vor fi pastrate in pungute de plastic, in locuri uscate departe de bucatarie, baie sau dus, pentru a evita contactul lor cu umezeala si caldura, pentru a preveni oxidarea lor.
Pentru ingrijirea bijuteriilor si pastrarea stralucirii acestora va recomandam sa utilizati o carpa moale, speciala pentru curatarea acestora.
Termenul de garantie este de 120 zile pentru bijuteriile Magnet X.
Bijuteriile care prezinta in perioada de garantie defecte de material sau de fabricatie vor fi inlocuite cu altele noi, conform legii.
Termenul de garantie decurge de la data achizitiei.
Vanzatorul este exonerat de raspunderea privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:
• bijuteria a suferit defectiuni cauzate de purtator;
• bijuteria a fost purtata in activitati ce au dus la deteriorarea acesteia;
• daca nu se respecta instructiunile descrise mai sus;
• bijuteriile prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoiri, rupturi, deformari;
• bijuteria prezinta o uzura normala;

Alte conditii:
• nu se admit la retur bijuterii cu ambalajul deteriorat, bijuteriile care au fost deja purtate sau bijuteriile care au fost comandate verbal.

Litigii
Orice litigiu aparut intre clienti si societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

Un comentariu:

  1. BRATARA MAGNETICA MX269 XL
    ALEXANDRU TUDORACHE
    MIHAI BRAVU 43 BL P14 SC A ET 1 AP 4 INTERFON 4 BUCURESTI CP 021306
    POSTA ROMANA

    RăspundețiȘtergere